Гама аксесоари за баня

1 min read

Трудно е да си представим баня без халат, закачен на кука. По вида на закрепването куките са на винтове, вакуум, самозалепващи се. Но още по-трудно е да си представим баня без огледало, поне едно. Препоръчително е да не пестите пари тук: по-скъпите модели се обработват със специално съединение, те не замъгляват и издържат по-дълго.

На пода на банята е препоръчително да поставите килим с класическа форма или оригинален дизайн; за да се предпазите от подхлъзване, най-добре е да изберете килим с гумирана основа.

За да увеличите визуално малко пространство за баня, изберете аксесоари в светли цветове или прозрачни материали. Е, ако квадратните метри и средства позволяват, смело експериментирайте с ярки цветове, текстил, текстури или се доверете на вкуса и избора на професионален дизайнер.

Гама аксесоари за баня

На съвременния пазар за аксесоари за баня, сред толкова широка гама, могат да се разграничат следните видове:

Аксесоари за душ: слушалки, лейки, маркучи, различни рафтове, килими, сапунерки, дръжки.

Почистващи аксесоари: кошници за мръсно бельо, четки, кофи, различни подложки за чаши, шкафове, рафтове за битова химия.

Аксесоари за мивка: сапунерки, чаши и държачи за четки, дозатори за течен сапун, кранове, шкафове под и над мивката.

Аксесоари за монтиране на стена: огледала, шкафове, държачи за хавлии за пръстени и пръстени, релси за отопляеми кърпи, държачи за тоалетна хартия, куки, чаши за четки, дозатори за сапун.

Текстилни аксесоари: кърпи, завеси, килими. Най-любимият тип аксесоари на дизайнерите, защото тук полетът на тяхното въображение по темата за опциите за килими и кърпи не е ограничен от нищо.

Аксесоари за декориране: фигурки, вази, свещи, ароматни лампи, картини, цветя, съдове с пясък или сухи листа, мъниста, декоративни камъни, черупки. В този списък има много опции, най-важното е да спрете навреме и да не прекалявате. В крайна сметка хармоничната комбинация е невъзможна без чувство за пропорция.

Аксесоари за обществени места и хотели: тук много зависи от „звездния рейтинг“ на хотела и нивото на публичното пространство, но във всеки случай надеждността и практичността са важни, а след това дизайнът и всякакви камбани.

Ако възможността ви позволява, изберете аксесоари заедно с дизайнера. Там, където работят професионалисти, няма място за дисхармония, артикулите, несъвместими поотделно в магазина, в идеалния случай ще се допълват, докато идеално прости и съвместими малки неща, избрани сами, ще изглеждат излишни или избледнели в интериора.

Previous Story

Защо да използваме често банята като парна баня?

Next Story

Каква е Кендама, японската играчка, която сега е модерна в целия свят?