Какви жилетки ще бъдат актуални?

1 min read

В тенденцията при жилетките през последните сезони се наблюдават опитите на дизайнерите да експериментирате с модели, цветове и форми. На витрините на магазините се предлагат, както дълги жилетки до глезените, които могат да ви затоплят дори през зимата, така и мини опции до средата на бедрото. Това са печеливши опции поради красивия обем, ето защо намират своето подходящо място на модните подиуми и в гардероба на жените по целия свят, които се интересуват от мода. Моделите с класическа дължина до средата на коляното се възраждат и заемат своето място като основен елемент на съвременния гардероб на дамите. Ето как жилетките постепенно се превръщат в ежедневно облекло в бизнес ежедневния външен вид.

Новостта при жилетка от midi в подобие на сако без яка. Изработена от естествени тъкани като кашмир, коприна или вълна, този модел може напълно да замени традиционното сако, а моделите от акрил дори могат да заменят класическото палто през зимата. Късите жилетки в стил пончо също са на мода и са предпочитана опция от почитателите на романтиката и елегантността: жилетките без ръкави са самото въплъщение на женствеността.

Трикотажните жилетки все още са на мода, но по-голяма популярност от тях придобиха плетените извънгабаритни модели, които са по-обемни и по-удобни. Струва си да се обърне внимание на модели от мохерна или друг вид прежда с голям обем.

Модерните къси елегантни жилетки перфектно ще се впишат в гардероба на момичетата, които предпочитат деловия стил на обличане. Същият стил, но с ярки акценти под формата на жилетка с качулка, съвпадащ принт или с райета, ще бъде оценен от феновете на спортния или военния стил.

Както можете да видите, изборът на модерен артикул няма да ви представлява никакви затруднения, а достъпните цени могат да тласнат някои дами да си купят няколко жилетки наведнъж, защото момичетата винаги желаят да експериментират с границите на комфорта, цветовете и стила.

Previous Story

Такса за подготовка - каква е тя?

Next Story

Как да изберем дънки?