Как да кандидатствате в организация за микрофинансиране?

1 min read

  Къде спешно да вземете пари, 100 000 лева или  по-малко? Свържете се с организация за микрофинансиране. Получаването на микрозаем е единственото нещо, което остава за вас, ако голяма банка не ви е дала заем (например, ако нямате поръчител и т.н.). Също така тази опция е подходяща, ако спешно трябва да вземете пари без допълнителни проверки от банкова организация.

  Ако спешно се нуждаете от пари, можете да ги вземете онлайн, нямате нужда от депозит и поръчители, не е нужно да предоставяте 2-NDFL сертификат, финансова история и други подобни. Просто отидете на уебсайта на микрофинансовата организация, попълнете въпросник, въведете телефонен номер, отидете в личния си акаунт. Там посочвате колко пари искате да вземете, колко време можете да ги върнете, потвърждавате, че сте запознати с условията за сътрудничество с микрофинансова организация.

  След това изпращате паспортните си данни (сканирането ще направи), пишете номера на вашата пластмасова карта. Основните предимства на микрокредитите: само микрозаем ви позволява спешно да вземете пари онлайн. Ще отделите няколко минути за попълване на заявление, не е нужно да събирате удостоверения за доходи и т.н. не са необходими поръчители. В големите банкови организации най -вероятно ще се изисква гарант: по този начин банката ще получи гаранция, че средствата ще бъдат върнати към нея; не е нужно да казвате защо спешно трябва да вземете парите.

  Банките лесно издават целеви заеми, когато са необходими средства за закупуване на апартамент, кола, но ще бъде трудно да се получи потребителски заем; трябва спешно да вземете пари на картата онлайн? Тогава микрокредитите са това, от което се нуждаете.

   Микрофинансовите компании могат да превеждат средства на пластмасова карта онлайн, не е нужно да посещавате офиса на организацията. Няма нужда да искате заем от приятели и семейство. Компанията за микрокредитиране ви вижда просто като един от техните клиенти.

  Ако решите спешно да вземете пари чрез организация за микрофинансиране, използвайте следните съвети:

  • Не вземайте пари, ако просто ви трябват, за да си купите нови обувки, най-новия модел телефон или да отидете на море.
  • За да избегнете натрупването на огромни лихви, редовно погасявайте заема.
  • Кандидатствайте за микрокредит за строго определена сума, от която се нуждаете.
  • Не забравяйте да изплатите лихвите. По този начин ще предотвратите забавянето на плащането, въпреки факта, че размерът на дълга няма да намалее.

Източник: kreditolandia.net

Previous Story

Значението на иконите

Next Story

Основни причини, поради които хората взимат заеми