Няколко полезни идеи за съхранение на детските играчки

1 min read

Съществуват много удобни и оригинални начини за съхранение на детски играчки, които могат да ви помогнат да поддържате по-лесно реда вкъщи, дори и да отглеждате едно или повече малки деца.

Чанти за детски играчки

Който е измислил тези торби, е истински гений! Когато се отворят, те се разгръщат и превръщат в широко поле за игра, а след това бързо могат да се сгънат, само като издърпате въженцето, което стяга гърлото им. Всичко се случва бързо и лесно, само за секунди!

Възглавнички за съхранение на за детски играчки

Тази идея е не просто оригинална, но и страшно практична. Плюшените играчки ще изпълняват ролята на „пълнеж“ за възглавницата и когато с играчките не се играе, възглавничката може да се ползва по предназначение.

Рафтове и кошници на стената

Опциите за съхранение, които биха могли да се се закрепят на стената, идват в голямо разнообразие от рафтове до кутии, които освен функцията си като пространство за съхранение на детски играчки ще изпълняват и ролята на уникален декоративен елемент в интериора на детската стая.

Системи за окачване

Висящите органайзери, рафтове, кошници и торби ще изглеждат като оригинално допълнение към декора на детската, а също така ще освободят много място за весели игри на пода.

Пространство под леглото

Този е един от най-практичните варианти за съхранение на детски играчки, което освобождава място в малките стаи, предлагайки една добра функция за неизползваемото пространство под леглото. Хем така няма да се събира прах под леглото! Ако тази опция не ви допада особено много, то тогава обърнете и по-специално внимание на леглата с големи чекмеджета, когато избирате мебелите за детската стая. Те също са много удобни за съхранение на детски играчки, дрехи и всичко останало, което се сетите.

Шкафове

За децата ще бъде интересно да подреждат играчките в шкафове, оцветени в ярки цветове! Особено, ако поставяте детските неща не само в кутии или кошници, а в различните отделения, предварително надписани с различни имена, украсени с подходящи символи.

Източник: jambo-shop.com

Previous Story

ЗАЩО МНОГО ХОРА НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ РАБОТА

Next Story

Откъде мога да взема пари за започване на бизнес